Korona käynnisti koneet: kertakäyttöesiliinat terveydenhuollon tarpeisiin

Edellisessä blogissa käsiteltiin, ja jopa perusteltiin muovin tärkeyttä sekä hyviä ominaisuuksia materiaalina. Nyt voisi vanhaa sanontaa mukaillen todeta “hädässä muovi tunnetaan”. Viime aikojen voimalla vyöryneet tapahtumat koronaviruksen osalta ovat meilläkin nostaneet esiin tuotteen missä useat muovin hyvät ominaisuudet nousevat arvoon.

Kertakäyttöesiliinoille on tällä hetkellä suuri tarve sairaaloissa ja terveydenhuollossa. Muoviessujen tarkoitus on suojata henkilöstön vaatteita ja samalla ehkäistä kontaminaatiota eli mm. mikrobien siirtymistä työntekijöistä potilaisiin ja päinvastoin. Hyvän suojautumisen tärkeys on korostunut entisestään pisara- ja kosketustartuntana leviävän koronaviruksen puhjettua maailmanlaajuiseksi pandemiaksi.

Sauplast on keskittynyt viimeiset 10 vuotta muiden muovituotteiden valmistukseen, sillä kertakäyttöessut on tuotu Suomeen pääsääntöisesti ulkomailta. Nyt kun tilanne muuttui radikaalisti ja tuotteiden saatavuus heikkeni, Sauplast käynnisti kertakäyttöesiliinojen tuotannon uudestaan.

“On hienoa, että pystymme auttamaan tässä tilanteessa ja tukemaan Suomen omavaraisuutta tuotteiden valmistuksen suhteen kriisin keskellä.” toimitusjohtaja Pauli Heikkilä kommentoi.

Kertakäyttöesiliinat ammattikäyttöön sairaaloihin ja terveydenhuoltoon

Kertakäyttöesiliinoja valmistetaan Sauplastin tuotantotiloissa parhaillaan ja toimitukset pystytään järjestämään tällä hetkellä nopealla aikataululla. Myös tuotteiden mittojen, värien yms. ominaisuuksien muokkausta pystytään tarvittaessa toteuttamaan.

Kertakäyttöinen muoviessu on hyvän roiskesuojaavuutensa lisäksi nopea ja helppo pukea/riisua sopien moniin käyttökohteisiin.

Kertakäyttöesiliinat ammattikäyttöön Sauplastilta.