Biopussit ja kalvot

Biopussit ovat kuuluneet Sauplastin valikoimiin jo vuodesta 2006. Materiaalit ovat kehittyneet, ja me olemme kehittäneet valmistusmenetelmiä ja laitteita samalla vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Tilaa biopussit, biojätepussit, biokalvot ja muut tuotteet meiltä kätevänä rullatavarana!

Ota yhteyttä biopusseista tai -kalvoista

Näytetään kaikki 2 tulosta

Biopussit ja biojätepussit rullatuotteina

Biopussit, biojätepussit ja erilaiset biosäkit tehdään useimmiten rullatuotteiksi. Rulla mahtuu kuljetettaessa ja käyttökohteessa pieneen tilaan, pussit tai säkit irtoavat rullasta perferoinnin avulla. Yleinen käyttökohde on esim. biojätteiden keräilyastioiden suojana ja toimitammekin biopusseja ja -säkkejä ympäristönhuoltoyrityksille. Meidän kauttamme saat samalla kertaa myös jätesäkit ja muovipussit.

Lataa tuoteluettelo (PDF)

Milloin biopussit tulevat tarpeeseen? 

Biopussit ovat hyödyksi monella eri alalla. Biohajoavia muovipusseja käytetään lähestulkoon kaikkialla, missä syntyy biohajoavaa jätettä. Yleisimpiä pussien käyttökohteita ovat biojäteastiat, joita löytyy niin yritysten käytöstä kuin myös kotitalouksista. Biopussit ovat yleisessä käytössä myös julkisella puolella, esimerkiksi kouluissa ja sairaaloissa ruoantähteiden keräyksessä. 

Sauplastin biohajoavat muovipussit ovat kannattava valinta niin yrityssektorille kuin myös julkisen puolen tarpeisiin. Biopussit ovat kokonaan maatuvia, mikä tarkoittaa sitä, että ne eivät ainoastaan hajoa pienemmiksi palasiksi, vaan koko pussi maatuu. Olemme luotettava ja kotimainen valmistaja, jolla on kymmenien vuosien kokemus biohajoavista muovipusseista! 

Biokalvot moneen käyttöön

Kuten biopussit, myös toimittamamme biokalvot soveltuvat elintarvikekosketukseen, esim. vihanneksille, hedelmille tai vaikkapa ravitsemusalalla tarvittaville ruokanäytteille. Toimitamme ekologiset biokalvotuotteet kuten biojätepussit myös yhä useammin hankintasopimuksiin perustuen kunnille, kaupungeille, sairaanhoitopiireille ja muille kunnallisille ja terveydenhuoltoalan toimijoille.

Biopussien käyttö yleistyy vuosi vuodelta 

Biopussit ja biojätepussit ovat olleet vallankumouksellisia ympäristönsuojelun kannalta, mutta niiden käyttömahdollisuudet eivät rajoitu pelkästään jätehuoltoon. Uusimpana innovaationa biopussit ovat löytäneet tiensä myös vähittäiskaupan alalle. Yhä useammat kaupat tarjoavat asiakkailleen biohajoavia kasseja, esimerkiksi hedelmäpusseja, jotka voidaan käyttää uudelleen ja lopulta kompostoida. Tämä on osoitus siitä, että biopussit eivät ainoastaan edistä kestävää kehitystä, vaan myös tarjoavat monipuolisia ratkaisuja eri toimialoille. 

Biohajoavat kalvot ruokapakkauksissa 

Biohajoavat kalvot tarjoavat ympäristöystävällisen vaihtoehdon perinteisille muovikalvoille, ja niitä voidaan käyttää esimerkiksi hedelmien ja vihannesten pakkaamiseen. Lisäksi biohajoavat kalvot tarjoavat erinomaisen suojan elintarvikkeille ja auttavat vähentämään ruokahävikkiä. Tämä on askel kohti kestävämpää ja vastuullisempaa pakkausratkaisua, joka hyödyttää sekä ympäristöä että kuluttajia. 

Ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys

Biojätepussit, biosäkit ja biokalvot täyttävät kansainvälisen sertifikaatin EN 13432 kompostoitavuudesta. Käyttämämme materiaalit eivät siis pelkästään pilkkoudu pienemmiksi osasiksi, mikromuoveiksi, kuten useat bio-etuliitteellä markkinoitavat tuotteet, vaan oikeasti kompostoituvat harmittomiksi alkuaineiksi takaisin luonnon kiertokulkuun. Sen vuoksi biopussit kannattaa tilata meiltä.
Kysy lisää biopusseista

Etenkin julkishallinnon toimijat ovat laajasti ottaneet kestävän kehityksen toimintansa perustaksi. Kasviperäisten materiaalien käyttö biokalvoissa ja niiden aito tutkimuksin todennettu kompostoitavuus on saanut arvostusta. Lisäksi biojätepussien käytettävyys ja fyysiset ominaisuudet ovat myös olleet asiakkaiden hyväksi kokemia.

Biojätepussit ja muut kehittyvät tuotteet

Taloudelliset, silti luonnon kannalta turvalliset bioraaka-aineet ovat voimakkaan kehityksen vaiheessa. Voimme lähiaikoina kertoa uusista sovelluksista. Nämä eivät sulje pois tai korvaa nykyisiä, vaan luovat uusia käyttömahdollisuuksia.

Tilaa meiltä biopussit, biojätesäkit ja biokalvot nopealla toimituksella. Tuotteiden koko- ja värivaihtoehdot sekä pakkauskokoot löytyvät klikkaamalla tuotteita. Jos sinua kiinnostavat kotimaiset biojätepussit, pyydä tarjous haluamistasi tuotteista!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous biopusseista