Biopussit ja kalvot

Biopussit ovat kuuluneet Sauplastin valikoimiin jo vuodesta 2006. Materiaalit ovat kehittyneet, ja me olemme kehittäneet valmistusmenetelmiä ja laitteita samalla vastaamaan asiakkaiden tarpeita.

Tilaa biopussit, biojätepussit, biokalvot ja muut tuotteet meiltä kätevänä rullatavarana!

Ota yhteyttä biopusseista tai -kalvoista

Näytetään kaikki 2 tulosta

Biopussit ja biojätepussit rullatuotteina

Biopussit, biojätepussit ja erilaiset biosäkit tehdään useimmiten rullatuotteiksi. Rulla mahtuu kuljetettaessa ja käyttökohteessa pieneen tilaan, pussit tai säkit irtoavat rullasta perferoinnin avulla. Yleinen käyttökohde on esim. biojätteiden keräilyastioiden suojana ja toimitammekin biopusseja ja -säkkejä ympäristönhuoltoyrityksille. Meidän kauttamme saat samalla kertaa myös jätesäkit ja muovipussit.

Lataa tuoteluettelo (PDF)

Biokalvot moniin tarkoituksiin

Kuten biopussit myös toimittamamme biokalvot soveltuvat elintarvikekosketukseen, esim. vihanneksille, hedelmille tai vaikkapa ravitsemusalalla tarvittaville ruokanäytteille. Toimitamme ekologiset biokalvotuotteet kuten biojätepussit myös yhä useammin hankintasopimuksiin perustuen kunnille, kaupungeille, sairaanhoitopiireille ja muille kunnallisille ja terveydenhuoltoalan toimijoille.

Ympäristönsuojelu ja kestävä kehitys

Biojätepussit, biosäkit ja biokalvot täyttävät kansainvälisen sertifikaatin EN 13432 kompostoitavuudesta. Käyttämämme materiaalit eivät siis pelkästään pilkkoudu pienemmiksi osasiksi, mikromuoveiksi, kuten useat bio-etuliitteellä markkinoitavat tuotteet, vaan oikeasti kompostoituvat harmittomiksi alkuaineiksi takaisin luonnon kiertokulkuun. Sen vuoksi biopussit kannattaa tilata meiltä.
Kysy lisää biopusseista

Etenkin julkishallinnon toimijat ovat laajasti ottaneet kestävän kehityksen toimintansa perustaksi. Kasviperäisten materiaalien käyttö biokalvoissa ja niiden aito tutkimuksin todennettu kompostoitavuus on saanut arvostusta. Lisäksi biojätepussien käytettävyys ja fyysiset ominaisuudet ovat myös olleet asiakkaiden hyväksi kokemia.

Biojätepussit ja muut kehittyvät tuotteet

Taloudelliset, silti luonnon kannalta turvalliset bioraaka-aineet ovat voimakkaan kehityksen vaiheessa. Voimme lähiaikoina kertoa uusista sovelluksista. Nämä eivät sulje pois tai korvaa nykyisiä, vaan luovat uusia käyttömahdollisuuksia.

Tilaa meiltä biopussit, biojätesäkit ja biokalvot nopealla toimituksella. Tuotteiden koko- ja värivaihtoehdot sekä pakkauskokoot löytyvät klikkaamalla tuotteita. Jos sinua kiinnostavat kotimaiset biojätepussit, pyydä tarjous haluamistasi tuotteista!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous biopusseista