Painetut muovituotteet brändimielikuvan rakentajana

Me Sauplastilla toteutamme painatukset lähes kaikkiin valmistamiimme muovituotteisiin aina muovikasseista pakkauspusseihin, säkkeihin ja leveisiin muovikalvoihin asti. Voimme painaa tuotteeseen pienen vain kierrätysmerkin tai rakentaa näyttävän painatuksen koko pinta-alalle – ja kaikkea tältä väliltä.

Lisäarvoa painatuksella

Painatus tuo tuotteeseen juuri sitä lisäarvoa, mitä asiakas tavoittelee. Painatus toimii esimerkiksi näkyvänä mainoksena ja korostaa yrityksen brändiä. Toisaalta pakkaus voi toimia myös informaation levittäjänä, jos siihen painetaan vaikkapa käyttöohje tai muuta tietoa. Muovikasseihin ja muihin tuotteisiin voidaan myös painaa kierrätysmerkki tai -ohje pakkauksen hävittämistä varten.

Usein pakkauksiin painetaan myös viivakoodi, joka toimii tuotteen hintalappuna. Painettu QR-koodi voi puolestaan sisältää laajempaa lisäinformaatiota tuotteesta tai yrityksestä.

Yhtenä lisäarvotekijänä voimme painaa tuotteisiin myös heijastavan pinnan, jolloin myymäläkassi toimii pimeällä käyttäjän turvana. Valmistamme myös monille postimyyntiyrityksille logolla tai yrityksen nimellä varustettuja postimyyntipusseja. Nämä erottuvat hyvin muiden postipakettien joukosta ja löytävät varmemmin perille, jos lähetyksen kanssa on ollut ongelmia.

Painoprosessin eteneminen

Projekti lähtee liikkeelle painoaineiston toimituksesta. Sähköinen aineisto voi olla lähes missä muodossa tahansa eikä sen tarvitse olla täysin valmiiksi muotoiltu – me pystymme valmistamaan toiveidesi mukaisen tuotteen. Lähetämme tuotteesta sähköisen oikovedoksen tarkistettavaksi ja voit esittää muutostoiveita. Vasta tämän jälkeen teetämme yhteistyökumppanillamme painolaatan.

Käytämme painomenetelmänä flexopainoa. Meillä on käytössämme eri kokoisia ja eri ominaisuuksilla varustettuja painokoneita, joilla pystymme toteuttamaan yksinkertaisia yksiväripainatuksia tai lähes valokuvatasoisia moniväripainatuksia.

Laajahko konekantamme takaa sen, että pystymme toteuttamaan kustannustehokkaasti niin pienempiä eriä (joitakin tuhansia kappaleita) kuin laajojakin kokonaisuuksia (miljoonien kappaleiden eriä). Tutustu tuotteisiimme ja kysy lisää asiantuntijoiltamme!