Roskapussit

Roskapussirulla on kätevä tilankäytön, kuljetettavuuden ja ympäristön siisteyden kannalta. Pieneen tilaan mahtuu useita kokoja tai laatuja käyttötarkoituksen mukaan. Sauplast Oy tarjoaa laadukkaat roskapussit niin ammatti- kuin kotikäyttöönkin.

Roskapussien pitää olla kestäviä. Tärkeä asia on myös käytön helppous eli pakkauksen ja pussin avautuvuus. Kotikäyttäjät tai työkseen siivoustyötä tekevät eivät halua tuhlata aikaa uuden pussin avaamiseen. Palvelemme niin kuntia, kaupunkeja sekä jälleenmyyjiä kuten  siivoustukkuja ja markettien vähittäismyyntipuolta koko Suomen alueella.

Kysy lisää roskapusseista

Miksi ostaa roskapussit meiltä?

  • Saatavana eri kokoja, esim. 20 / 30 l
  • Materiaalivaihtoehtoina: uusio, neitseellinen ja biohajoava
  • Eri värejä esim. punainen, kirkas, musta, oranssi, sininen ja keltainen
  • Saatavilla eri vahvuuksia
  • Sopiva hinta
  • Nopea toimitus
  • Kotimaisuus

Näytetään ainoa tulos

Väreillä piristystä ja ohjautuvuutta

Roskapussit ovat käyttötarkoituksensa mukaisesti yleensä hieman tylsän näköisiä. Värinä on ollut harmaa tai musta. Pirteän värisellä roskapussilla varustettu roskakori voi olla pirteä yksityiskohta ja jopa silmänilo.

Etenkin julkishallinnon puolella ja isojen jätehuollon toimijoiden toimesta pussien värejä käytetään signaalina. Tällöin pussi ohjautuu luontevasti sekä helposti sille tarkoitettuun käyttötarkoitukseen.

Etenkin terveydenhuollossa, mutta toki myös kaupunkien ja jätteenkäsittelylaitosten toiminnassa signaalivärit ovat yleisiä. Niillä on helppo erottaa esim. energiajae, biologinen, tartuntavaarallinen, terävä jne. niin ettei kuljetuksissa tule vaaratilanteita.

Valikoimastamme löydät myös muovipussit, muovikassit, muovikalvot ja biopussit.

Kierrätysmateriaalin käyttö ja vastuullisuus

Roskapussit valmistetaan erilaisista raaka-aineista mm. käyttötarkoitukseen vaaditun puhkaisulujuuden saavuttamiseksi. Kehitys on ollut merkittävää niin raaka-aineiden kuin laitteidenkin osalta. Lukuina lujuuden kehittymisessä voitaisiin puhua kymmenistä jopa sadoista prosenteista. Kun yksiselitteistä vertailukohtaa ei ole, meille riittää numeroiden sijaan asiakkaiden käyttökokemukset ja tyytyväisyys.

Yleisimpien roskapussien tummaan väriin on totuttu, ja sille on myös perusteensa kierrätyksessä. Jos uusioitavassa kalvossa on useampia värejä, niiden yhteisvaikutus uusioituna on tumma. Kalvosta voi alkuun tunnistaa myös tuoksun joka on ominaista uusiomuoville, saman voi tunnistaa myös kauppakasseista. Tuoksu kuitenkin vaimentuu ja kertoo siis muovin kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä.

Roskapusseissa käyttämästämme materiaalista on aina mahdollisimman suuri osa kierrätettyä. Hyödynnämme tarkasti uudelleen kaiken tuotannossa syntyvän hukkakalvon. Näin säästämme luonnonvaroja ja energiaa. Vastuullinen toiminta ei ole meille uusi asia, vaan siitä on yrityksessämme jo vuosikymmenten kokemus.

Nopeat toimitusajat

Koska olemme kotimainen toimija pystymme reagoimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaiden tarpeiden mukaan. Varastossa oleva hyllytavara lähtee matkaan saman päivän aikana. Tilaustuotteissa toimitusaika on 2 viikkoa. Kaikki tuotteet toimitetaan suoraan tehtaaltamme haluttuun paikkaan Suomen alueella. Tilaaminen on helppoa; tee tilaus ja me toimitamme tavarat haluttuun paikkaan nopeasti ja varmasti.

Lähetä tarjouspyyntö roskapusseista

Facebook