Muovikassit

Valikoimistamme löydät muovikassit erilaisiin käyttötarkoituksiin. Päivittäistavarakaupasta tuttua mallia kutsutaan rakenteensa mukaisesti henkselikassiksi. Se on hinta/kestävyys-suhteeltaan edullisin rakenne. Nämä muovikassit valmistamme asiakkaan tarpeen mukaan kirkkaina, valkoisina tai muissa väreissä, painatuksella tai ilman.

Toinen valittavissa oleva mallimme on kahvareikäkassi. Tämä on tyypillisesti erikoisliikkeiden kuten vaatekauppojen, apteekkien yms. suosima rakenne.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Muovikassit yrityksille omalla painatuksella

Meiltä saat myös näyttävät muovikassit haluamallasi painatuksella, esimerkiksi yrityksen logolla. Valitse alla olevasta listasta sopiva kassin tyyppi, väri ja koko, ja toimita meille aineisto brändinne mukaista ulkoasua varten. Saat kassit tarvittaessa räätälöidysti myös omilla mitoilla. Meiltä saat muovikassit painatuksella helposti, ammattimaisesti ja nopealla toimitusajalla!

Jätä kysely »

Biomateriaalin käyttö

Perinteisen muovin rinnalla kaikki muovikassit voidaan valmistaa myös biohajoavasta raaka-aineesta. Toimittamamme biopussit ja -säkit täyttävät kansainvälisen sertifikaatin (EN 13432) kompostoitavuudesta.

Kysy lisää tästä vaihtoehdosta! Neuvomme mielellämme juuri sinun tarpeisiisi sopivien tuotteiden valinnassa.

Kierrätys ja uudelleenkäyttö

Käytämme kassien valmistuksessa mahdollisimman paljon kierrätysmuovia. Tämä yhdistettynä erittäin pieneen materiaalin tarpeeseen tekee muovikassista hiilijalanjäljeltään esim. vastaavaa paperikassia ekologisemman vaihtoehdon.

Muovikassit ovat kestäviä, ja niitä tulee käytettyä useita kertoja ennen kuin ne päätyvät keräyspisteisiin uusioitavaksi tai tyypilliseen loppukäyttöönsä, roskapusseiksi. Voit myös polttaa elinkaarensa lopussa olevan kassin saaden energian uudelleen käyttöön. Lue lisää kierrätysmuovikassit -sivulta.

Lähetä meille tarjouspyyntö haluamistasi tuotteista tai ota meihin yhteyttä, jos haluat kysy lisätietoja! Neuvomme mielellämme.

Ota yhteyttä »

Facebook