Höyrynsulkukalvo / rakennuskalvo

Höyrynsulkukalvo ja rakennuskalvo suoraan omalta tehtaalta

Saat meiltä höyrynsulkukalvot, jotka tekevät rakennuksesta tiiviimmän. Ne myös suojaavat rakennusta kosteusvaurioilta. Rakennuskalvo on yleisnimitys rakennusaikaiseen tai muuhun suojaamiseen käytetylle leveälle muovikalvolle. Sillä voidaan suojata rakennustarvikkeita esim. kuormia, puutavaraa, laasteja, lämmöneristeitä, rakennuksen osia tai elementtejä.

Sauplast tekee laadukkaat höyrynsulkukalvot ja rakennuskalvot toimittaen ne nopeasti koko Suomen alueelle.
Ota yhteyttä kalvoista

Näytetään kaikki 2 tulosta

Miksi rakennuskalvot ja höyrynsulkukalvot Sauplastilta?

  • Suomessa valmistetut laadukkaat tuotteet
  • CE-hyväksytty (höyrynsulkuun)
  • Saat meiltä tavaraa eri kokoisina rullina, 5 kg – 500 kg, myös eri levyisinä
  • Nopeat toimitukset koko Suomen alueelle

Rakennuskalvo

Rakennuskalvo on edullista ja sitä käytetään käytetään yleisesti myös valujen suojaamiseen sateelta tai liian nopealta kuivumiselta. Sillä suojellaan rakennuksissa kulkureittejä tahraantumiselta ja lattioita muurauksen, rappauksen, laatoituksen, tapetoinnin, maalaamisen tms. roiskeilta.

Rakennuskalvon alkuperä

Nimestään huolimatta rakennuskalvo ei ole rakentamiskalvoa. Se on PELD-muovia eikä sisällä lisättyä UV-suojaa. Kokemuksen mukaan se kestää pitkään, mutta alkuperänsä vuoksi höyrynsulkukalvolle ei voida luvata virheetöntä säilyvyyttä auringonvalossa.
Kysy lisää rakennuskalvoista

Höyrynsulkukalvo estää kosteusvauriot

Rakentamistavat ja materiaalit ovat aikojen saatossa vaihdelleet. Nykyiseen Suomen ilmastossa tyypilliseen rakentamistapaan liittyy usein seinissä ja katoissa höyrynsulku, mikä toteutetaan useimmiten muovikalvolla. Höyrynsulkukalvo tekee rakennuksesta tiiviimmän. Se myös suojaa rakennusta kosteusvaurioilta. Höyrynsulkukalvo asennetaan lämmöneristeen sisäpuolelle. Sen tehtävänä on ehkäistä ilmavuotoja sekä estää vesihöyryä tunkeutumasta rakenteen kylmään osaan.

Sauplastin höyrynsulkukalvo on virallisesti tutkittu muun muassa tiiviyden, vesihöyrynläpäisyn ja vanhenemisominaisuuksien suhteen. Tutkimustulosten ja dokumentoidun tuotannonseurannan perusteella sillä on suoritustasoilmoitus ja se on oikeutettu CE-merkin käyttöön.

Sauplastin valmistama höyrynsulkukalvo sisältää UV-suojan ja se on luonnollisesti Suomessa tehtyä. Kalvon tiedot näkyvät pakkauksesta ja itse kalvon tunnistaa sinertävästä väristä ja painetuista pysyvistä merkinnöistä.

Pyydä tarjous höyrynsulkukalvosta

SUORITUSTASOILMOITUS HÖYRYNSULKUKALVOLLE >>