Höyrynsulkukalvo / rakennuskalvo

Rakennuskalvo on yleisnimitys rakennusaikaiseen tai muuhun suojaamiseen käytetylle leveälle muovikalvolle. Sillä voidaan suojata rakennustarvikkeita esim. kuormia, puutavaraa, laasteja, lämmöneristeitä, rakennuksen osia tai elementtejä. Meiltä saat myös höyrynsulkukalvot.

Näytetään kaikki 2 tulosta

Rakennuskalvo

Rakennuskalvo on edullista ja sitä käytetään käytetään yleisesti myös valujen suojaamiseen sateelta tai liian nopealta kuivumiselta. Sillä suojellaan rakennuksissa kulkureittejä tahraantumiselta ja lattioita muurauksen, rappauksen, laatoituksen, tapetoinnin, maalaamisen tms. roiskeilta.

Rakennuskalvon alkuperä

Nimestään huolimatta rakennuskalvo ei ole rakentamiskalvoa. Se on PELD-muovia eikä sisällä lisättyä UV-suojaa. Kokemuksen mukaan se kestää pitkään, mutta alkuperänsä vuoksi sille ei voida luvata virheetöntä säilyvyyttä auringonvalossa.

Höyrynsulkukalvo

Rakentamistavat ja materiaalit ovat aikojen saatossa vaihdelleet. Nykyiseen Suomen ilmastossa tyypilliseen rakentamistapaan liittyy usein seinissä ja katoissa höyrynsulku, mikä toteutetaan useimmiten muovikalvolla.

Sauplastin höyrynsulkukalvo on virallisesti tutkittu mm. tiiviyden, vesihöyrynläpäisyn ja vanhenemisominaisuuksien suhteen. Tutkimustulosten ja dokumentoidun tuotannonseurantansa perusteella sillä on suoritustasoilmoitus ja se on oikeutettu CE-merkin käyttöön.

Sauplastin höyrynsulkukalvo sisältää UV-suojan ja se on luonnollisesti Suomessa tehtyä. Kalvon tiedot näkyvät pakkauksesta ja itse kalvon tunnistaa sinertävästä väristä ja painetuista pysyvistä merkinnöistä.

SUORITUSTASOILMOITUS HÖYRYNSULKUKALVOLLE

Facebook