Kiristekalvo

Kiristekalvot myös meiltä

Palvelemme asiakkaitamme myös pakkamiseen käytettävien kiristekalvojen suhteen. Pakkaustarpeen mukaan meiltä on saatavana kiristekalvoa eri paksuisina ja levyisinä tuotteina. Voit tilata kiristekalvoja joko puhelimitse, sähköpostilla tai suoraan nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. Tutustu valikoimaamme ja tee tilaus jo tänään!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Apu nopeaan pakkaamiseen

Kiristekalvo mahdollistaa nopean ja kätevän pakkaamisen ja siksi se onkin ollut yksi pakkausalan parhaista keksinnöistä. Kalvon materiaali on ohutta, joten sitä ei tarvita paljon. Luja ja tarttuva kiristekalvo kiristää vaikkapa kuormalavallisen tuotteita kestämään kuljetuksen ja säilymään laadukkaana kuljetuksen loppuun asti. Kalvo pitää laatikot tiukasti kiinni esimerkiksi lavalla tai nipussa. Se myös antaa samalla hieman suojaa sääolosuhteilta ja kolhuja vastaan.

Kiristekalvo kätevissä rullissa

Koneelliseen lavakäärintään myymme kiloittain 500 mm leveää ja vahvuudeltaan 0,02 mm kiristekalvoa. Käsin tehtävässä pakkaamisessa käytetään 450 mm leveätä kiristekalvoa, jonka vahvuus on joko 0,017 mm tai 0,02 mm. Laatikossa on 6 rullaa, 300 jm/rll.

Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kiristekalvoista nyt!

Facebook