Postituspussit

Valmistamme kätevät ja laadukkaat postituspussit räätälöityinä asiakkaan omat tarpeet huomioiden. Tilaaminen on helppoa sekä vaivatonta ja oman tuotantomme ansiosta toimitusajat ovat nopeita.

Pussin suuaukossa on läppä liimanauhalla. Tällöin pakkaaminen on nopeaa, tuote saadaan näyttävästi esille ja pakkaus pysyy hyvin suljettua. Postituspussien osalta suurin asiakaskunta on luonnollisesti erilaiset verkkokaupat, mutta palvelemme toki kaikkia postituspusseja tarvitsevia toimijoita.

Kysy lisää postituspusseista

Näytetään kaikki 2 tulosta

Sauplastin postituspussin hyödyt

  • Kustannustehokas
  • Oma printti tuo lisäarvoa
  • Voidaan valmistaa uudelleen suljettavaksi
  • Tarvittaessa myös pienempiä valmistussarjoja
  • Voidaan tehdä myös kahvareiällä, jolloin helppo kantaa
  • Eri värivaihtoehtoja
  • Valmistetaan juuri asiakkaan tarpeeseen soveltuvana kokona ja materiaalina
  • Nopeat toimitukset
  • Kotimaisuus

Laadukkaat postituspussit tarjoavat monenlaisia hyötyjä yrittäjälle. Postituspussi on kustannustehokas ratkaisu lähettää verkkokaupan tilauksia, esimerkiksi vaatteita ja muita pusseihin pakattavia tuotteita. Pussi on myös nopea ja näppärä sulkea, minkä ansiosta pakkaaminen nopeutuu. Ekologiset pussimme voidaan valmistaa kierrätysmateriaalista, jolloin hiilijalanjälki pienenee entisestään. 

Kahvareikä helpottaa pussin kantamista, minkä ansiosta asiakkaan on helppo käsitellä pussia ja tuote on miellyttävä kantaa kotiin postiautomaatilta tai noutopisteeltä. Laadukas postituspussi on osa asiakaskokemusta! 

Räätälöinnillä luonnetta ja lisäarvoa

Pussi ja siihen liitetty teippi on tarkoitettu kestämään postin- ja kuljetuskäsittelyä. Asiakkaan tarpeen mukaan postituspussin sisällön näkeminen voidaan estää kalvon värein ja / tai painatuksin. Yhtä hyvin postituspussin sisältöä voidaan myös korostaa. Painokuvin ja tekstein pussi toimii myös informaatio- ja mainosalustana. Oma printti antaa monenlaista lisäarvoa. Saamamme asiakaspalautteen perusteella, esimerkiksi Postin kadottamat lähetykset on pystytty jäljittämään nopeammin yrityksen personoitujen logopainettujen postituspussien ansiosta, ja hukka-aika on jäänyt oleellisesti lyhyemmäksi.

Postituspusseja voidaan valmistaa eri vahvuuksilla ja eri väreissä. Lisäksi pussiin voidaan tehdä kantokahva ja perforointi, eli katkoviivoitus pussin avaamista helpottamaan. Kahden liimanauha rakenne taasen mahdollistaa saman pussin käytön tarvittaessa myös palautuspussina.

Kiinnostuitko räätälöidystä postituspussista?

Teemme tarvittaessa hyvinkin pieniä sarjoja, mutta pussin mitoista riippuen, omapainatteisissa hinnallisesti järkevä minimi liikkuu noin muutamassa tuhannessa kappaleessa.

Kotimaisuus ja ekologisuus

Postituspussimme ovat kustannustehokkaita verrattuna paperiseen versioon, ja personoidulla painatuksella selkeästi edullisempi vaihtoehto. Tuote on täysin kotimainen ja käyttötarkoituksesta riippuen raaka-aineena voidaan käyttää myös kierrätettyä materiaalia, joka pienentää oleellisesti pussin hiilijalanjälkeä. Omassa varastossa olevat tuotteet saadaan toimitukseen nopeasti, saman päivän aikana. Räätälöidyllä painatuksella olevien tuotteiden toimitusaika on noin neljä viikkoa.

Myös teippipusseja

Teemme myös vastaavalla suljennalla teippipusseja joita käytetään tuotteiden helppoon pakkaamiseen, suojaamiseen kuljetuksessa, sekä näyttävään ja yksilölliseen esillepanoon myymälöissä. Näyttävyyttä saadaan teippipusseihinkin oikealla materiaalilla ja painatuksella.

Miksi tilata postituspussit Sauplastilta? 

Postituspussit kannattaa tilata meiltä, koska olemme pitkän kokemuksen omaava kotimainen toimittaja. Sauplastilla on kymmenien vuosien kokemus muovisten pakkaustuotteiden valmistuksesta, joten tunnemme postituspussien käyttäjät sekä heidän erikoisvaatimuksensa. Useat verkkokaupat ja muut kaupanalan yritykset luottavat meihin. 

Pystymme toimittamaan pakkauspussit sopimuksen mukaan, jotta varastosi olisivat aina täynnä, eivätkä pussit lopu yllättäen kesken. Tiedämme, miten tärkeää verkkokaupalle on, että tuotteet saadaan pakattua nopeasti ja ne lähtevät ajallaan. Siksi haluamme tarjota varmuutta toimintaanne. 

Meiltä löydät muun muassa myös biopussit, muovikassit ja roskapussit, joten voit tilata halutessasi kaikki muovipussit kätevästi yhdeltä valmistajalta! 

Ota yhteyttä, pyydä tarjous