Postituspussit

Valmistamme kätevät ja laadukkaat postituspussit räätälöityinä asiakkaan omat tarpeet huomioiden. Tilaaminen on helppoa sekä vaivatonta ja oman tuotantomme ansiosta toimitusajat ovat nopeita.

Pussin suuaukossa on läppä liimanauhalla. Tällöin pakkaaminen on nopeaa, tuote saadaan näyttävästi esille ja pakkaus pysyy hyvin suljettua. Postituspussien osalta suurin asiakaskunta on luonnollisesti erilaiset verkkokaupat, mutta palvelemme toki kaikkia postituspusseja tarvitsevia toimijoita.

Kysy lisää postituspusseista

Sauplastin postituspussin hyödyt

  • Kustannustehokas
  • Oma printti tuo lisäarvoa
  • Voidaan valmistaa uudelleen suljettavaksi
  • Tarvittaessa myös pienempiä valmistussarjoja
  • Voidaan tehdä myös kahvareiällä, jolloin helppo kantaa
  • Eri värivaihtoehtoja
  • Valmistetaan juuri asiakkaan tarpeeseen soveltuvana kokona ja materiaalina
  • Nopeat toimitukset
  • Kotimaisuus

Näytetään kaikki 2 tulosta

Räätälöinnillä luonnetta ja lisäarvoa

Pussi ja siihen liitetty teippi on tarkoitettu kestämään postin- ja kuljetuskäsittelyä. Asiakkaan tarpeen mukaan postituspussin sisällön näkeminen voidaan estää kalvon värein ja / tai painatuksin. Yhtä hyvin postituspussin sisältöä voidaan myös korostaa. Painokuvin ja tekstein pussi toimii myös informaatio- ja mainosalustana. Oma printti antaa monenlaista lisäarvoa. Saamamme asiakaspalautteen perusteella, esimerkiksi Postin kadottamat lähetykset on pystytty jäljittämään nopeammin yrityksen personoitujen logopainettujen postituspussien ansiosta, ja hukka-aika on jäänyt oleellisesti lyhyemmäksi.

Postituspusseja voidaan valmistaa eri vahvuuksilla ja eri väreissä. Lisäksi pussiin voidaan tehdä kantokahva ja perforointi, eli katkoviivoitus pussin avaamista helpottamaan. Kahden liimanauha rakenne taasen mahdollistaa saman pussin käytön tarvittaessa myös palautuspussina.

Kiinnostuitko räätälöidystä postituspussista?

Teemme tarvittaessa hyvinkin pieniä sarjoja, mutta pussin mitoista riippuen, omapainatteisissa hinnallisesti järkevä minimi liikkuu noin muutamassa tuhannessa kappaleessa.

Kotimaisuus ja ekologisuus

Postituspussimme ovat kustannustehokkaita verrattuna paperiseen versioon, ja personoidulla painatuksella selkeästi edullisempi vaihtoehto. Tuote on täysin kotimainen ja käyttötarkoituksesta riippuen raaka-aineena voidaan käyttää myös kierrätettyä materiaalia, joka pienentää oleellisesti pussin hiilijalanjälkeä. Omassa varastossa olevat tuotteet saadaan toimitukseen nopeasti, saman päivän aikana. Räätälöidyllä painatuksella olevien tuotteiden toimitusaika on noin neljä viikkoa.

Myös teippipusseja

Teemme myös vastaavalla suljennalla teippipusseja joita käytetään tuotteiden helppoon pakkaamiseen, suojaamiseen kuljetuksessa, sekä näyttävään ja yksilölliseen esillepanoon myymälöissä. Näyttävyyttä saadaan teippipusseihinkin oikealla materiaalilla ja painatuksella.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous