Jätesäkit

Parhaat jätesäkit ovat kestäviä. Tärkeää on myös pakkauksen ja pussin avautuvuus, eli käytön helppous. Koti­käyttäjät tai työkseen siivoustyötä tekevät eivät halua tuhlata aikaansa uuden pussin avaamiseen.

Jätesäkkirulla on kätevä tilankäytön, kuljetettavuuden ja ympäristön siisteyden kannalta. Pieneen tilaan mahtuu useita kokoja tai laatuja eri käyttötarkoituksiin.
Ota yhteyttä jätesäkeistä

Näytetään kaikki 4 tulosta

Jätesäkkien ja roskapussien värit ja signaalit

Roskapusseja on käyttötarkoituksensa mukaisesti totuttu pitämään tylsän näköisinä. Roskapussien väri on ollut harmaa, ja jätesäkit ovat monesti mustia. Jätesäkeillä voi kuitenkin myös piristää ympäristöään, sillä nykyään niitä valmistetaan eri värisinä. Iloisen värisellä roskapussilla varustettu kori voi olla pirteä yksityiskohta ja silmänilo.

Etenkin julkishallinnon puolella ja isojen jätehuoltotoimijoiden toimesta pussien värejä käytetään signaalina, jolloin sisältö ohjautuu tarkoitettuun käyttötarkoitukseen.
Kysy lisää jätesäkeistä

Jätesäkit myös painatuksella

Siistijät ovat roskapussien lisäksi tottuneet kuljettamaan myös jätesäkkejä rullissa. Etenkin terveydenhuollossa mutta myös kaupunkien ja jätteenkäsittelylaitosten toimesta signaalivärit ovat yleisiä. Niillä on helppo erottaa esim. energiajae, biologinen, tartuntavaarallinen, terävä tms. niin ettei kuljetuksissa tule vaaratilanteita. Teemme tilauksesta jätesäkit myös painatuksilla, esim. käyttö- tai turvallisuusohjeiksi.

Valikoimistamme löydät myös muovipussit, muovikassit, muovikalvot ja biopussit.

Valmistusmateriaali

Valmistamme jätesäkit erilaisista raaka-aineita mm. käyttötarkoitukseen vaaditun puhkaisuluujuuden saavuttamiseksi. Kehitys on ollut merkittävää niin raaka-aineiden kuin laitteidenkin osalta. Lukuina lujuuden kehittymisessä voitaisiin puhua kymmenistä jopa sadoista prosenteista. Kun yksiselitteistä vertailukohtaa ei kuitenkaan ole meille riittää numeroiden sijaan asiakkaiden käyttökokemukset ja tyytyväisyys.

Kierrätysmateriaalin käyttö

Yleisimpien jätesäkkien tummaan väriin on totuttu ja sille on perusteensa kierrätyksessä. Kun uusioitavassa kalvossa on useita värejä, niiden yhteisvaikutus uusioituna on tumma. Tarkasti tutkien kalvosta voi alkuun tunnistaa myös tuoksun, joka on ominainen uusiomuoville. Saman tuoksun voi tunnistaa myös kauppakasseista. Tuoksu kuitenkin vaimentuu ja kertoo siis jätesäkin muovin kestävän kehityksen mukaisesta alkuperästä.

Vastuullisuus

Käyttämästämme materiaalista, josta roskapussit ja jätesäkit valmistetaan, mahdollisimman suuri osa on kierrätettyä ja hyödynnämme tarkasti uudelleen kaiken tuotannossa syntyvän hukkakalvon. Säästämme luonnonvaroja ja energiaa. Vastuullinen toiminta ei ole meille uutta, siitä on jo vuosikymmenten kokemus.

Lataa tuoteluettelo (PDF)