Kierrätysmuovi ja kierrätysmuovituotteet

Kierrätysmuovi ja kierrätysmuovituotteet

Kierrätysmuovituotteilla saadaan jo palveluksensa tehnyt materiaali uudelleen käyttöön, se on siten vastuullinen valinta.

Teemme Sauplastilla kierrätysmuovista mm. suoja- ja peitekalvoja, arkkeja, huppuja, kasseja ja pusseja. Kierrätysmuovi sopii hyvin irtopusseihin, -säkkeihin ja -kalvoihin, mutta toimii loistavasti myös rullatuotteissa.

Teemme mm. rakennusmuoviksi kutsuttavaa suojakalvoa kierrätysmuovista eri leveyksinä ja haluttuina rullakokoina. Kalvo on alkuperänsä vuoksi useimmiten hiukan sameaa, mutta voidaan haluttaessa myös värjätä ulkoasu-, huomio- tai merkintätarkoituksessa.

Suurta lujuutta vaativiin kohteisiin voidaan käyttää kierrätysmuovia, tarvittaessa lisäaineella terästettynä. Käytämme uudelleen kaiken tuotannossa syntyvän hukkakalvon ja lajittelemme sen huolellisesti. Tunnemme siten materiaalin ominaisuudet paremmin kuin olisi mahdollista ostomateriaalin osalta. Ohjaamme kunkin kierrätysmateriaalin mahdollisimman hyödylliseen käyttöön, jotta niitä voidaan käyttää uuden muoviraaka-aineen sijasta.

Materiaalin alkuperän tunteminen mahdollistaa kierrätysmuovin käytön myös painetuissa tuotteissa. Valmistamme mm. kauppakassimme pääosin kierrätysmuovista.

Lainsäädännön vaatimusten vuoksi kierrätysmuovia ei käytetä elintarvikekontaktimateriaaleihin. Kaikessa muussa käytössä kierrätysmuovi on järkevä valinta ja sen käyttömahdollisuuksissa vain mielikuvitus on rajana. Suunnitellaan yhdessä tarkoituksiinne sopivia ratkaisuja.

Facebook