Muovikalvot

Pakkauskalvolla voidaan pakata erikokoisia tuotteita kuljetusta ja varastointia varten.

Valmistamme muovikalvot letkukalvoina tai reunasta avattuina taittokalvoina. Vakiolaadut löytyvät varastotuoteluettelostamme. Muovikalvot voidaan tehdä tilauksen mukaan liukkaana, tahmeana, värillisenä tai uusiomateriaalista. Niihin voidaan lisätä esim. painatus, UV-suoja, antistaattisuus tai mikroreiät.

Kysy lisää muovikalvoista

Näytetään kaikki 3 tulosta

Ratapakkauskalvot

Ratapakkaus voi olla osin manuaalista, mutta valmistamme myös koneelliseen pakkaamiseen soveltuvia kalvoja. Kalvon laadut, koot ja ominaisuudet valitaan käytettävien laitteiden ja tekniikoiden mukaan.

Kehitämme tarvittaessa asiakkaiden kanssa entistä paremmin heidän käyttöönsä soveltuvat muovikalvot, olemme aidosti kiinnostuneita yhteistyöstä.

Sauplastille on kertynyt kansainvälisen tason erityisosaamista koneellisesta, jopa automatisoidusta pakkaamisesta. Näissä on kyse asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ratkaisemisesta ja sovelluksista neuvotellaan siten tapauskohtaisesti ja molemmin puolin luottamuksellisesti.

Pakkauksiin on yhdistettävissä lukuisia ominaisuuksia ja ne tehdään yleensä painettuina. Tällöin pakkaus on kuljetus- ja esillepanovalmis, sisältää halutut tuote- ja valmistajatiedot sekä mahdollisesti kuvia ja tekstejä.

Ota yhteyttä muovikalvoista

Tasokalvot

Tasokalvoja voidaan käyttää ratapakkauksissa, työnaikaiseen suojaamiseen tai manuaaliseen pakkaamiseen. Niitä voidaan käyttää esim. kuormalavojen pohjissa, tämän mallisilla muovikalvoilla voidaan eristää levyjä tms. tuotteita toisistaan ja suojata tahraantumiselta tai naarmuuntumiselta.

Tasokalvot tehdään tilauksesta asiakkaan tarpeisiin soveltuen. Materiaali voi olla liukasta, tahmeaa tai uusiomuovia ja siihen voidaan lisätä esim. mikrorei’itys tai antistaattisuus.

Kutistekalvot

Pakkaamista, kuljetusta ja varastointia varten tuotteita tai tuotepakkauksia voidaan suojata ja sitoa yhteen kutistekalvoilla.

Kutistuvuustarve pituus- ja leveyssuunnassa määritellään asiakkaan kanssa. Käytettävä materiaali, kalvon koko ja vahvuus sekä soveltuva kalvonvalmistuslaite määritellään pakkaustarpeen ja -tavan perusteella.

Kiristekalvot

Kiristekalvo tekee pakkaamisesta nopeaa ja kätevää. Kiristekalvo on hyvin ohutta, joten sitä ei tarvita paljoa. Siitä huolimatta kiristävät muovikalvot ovat lujia ja kiristäv’t jopa kuormalavallisen tavaraa ja auttaa tuotteita kestämään kuljetuksen. Toimitamme kiristekalvoja sekä koneelliseen että manuaaliseen käyttöön soveltuvina.

Lataa tuoteluettelo (PDF)     Kalvojen rakenteet (PDF)